top of page
Search
  • Writer's pictureCrystal Ball

Cea mai bună soluție pentru adnotări în GA4

Updated: May 31, 2022



Ce oferă Crystal Ball?

La Crystal Ball, ajutăm companiile să obțină cele mai bune rezultate din efortul lor Google Analytics și operațiunile de marketing. Integrarea statisticilor Crystal Ball în Google Analytics Adnotările, GA4, Universal Analytics, Google Ads sau Google Data Studio ajută echipa să folosească atribuirea de marketing și să automatizeze adnotările în avantajul lor.

Utilizați adnotări Google Analytics

Aflați cum punctul de contact al vizitatorilor influențează traficul și conversiile site-ului dvs. Crystal Ball arată contextele de influență în deciziile potențialului tău cumpărător. Acest lucru vă ajută să luați o decizie informată cu privire la strategia dvs. de marketing de afaceri.

Descoperiți informații vitale

Înțelegerea rapoartelor Google Analytics 4, Google Ads și Google Data Studio nu a fost niciodată mai ușoară. Aflați detalii de marketing care vă vor schimba jocul cu doar câteva clicuri. Mai mult, instrumentul nostru permite utilizatorilor să exporte adnotări din Universal Analytics în GA4. Deci, nu vă pierdeți niciodată vechile cunoștințe esențiale.

Acceptă integrarea cu alte aplicații

Înțelegem că diverse companii utilizează aplicații diferite în funcție de nevoile lor de afaceri și de obiectivele de marketing. Astfel, Crystal Ball acceptă peste 4000 de aplicații prin Zapier. Acest lucru le permite utilizatorilor să adauge fără efort adnotări la campaniile lor publicitare.

Automatizați adnotările pentru mai multe actualizări

De la clasarea cuvintelor cheie, modificările anunțurilor, monitorizarea site-ului web și mențiunile pe rețelele sociale, de la actualizări Google până la sărbători sau Black Friday, adnotările Crystal Ball asigură că echipa dvs. nu pierde actualizările importante. În plus, o adnotare automată Google Analytics 4 oferă contextualizarea adecvată a datelor și documentarea evenimentelor critice.

Sa fii la curent

Echipa noastră dorește să se asigure că clienții noștri nu ratează niciodată datele pentru a-și promova serviciile și produsele, actualizarea Google, alertele privind pozițiile site-ului și modificările clasamentelor, întreruperea site-ului, etc. Prin urmare, avem notificări integrate cu adnotări automate pentru GA4. Rămâneți la curent.

Lucru in echipa

Permiteți echipei dvs. să contribuie și să obțineți o imagine de ansamblu. Pur și simplu conectați Github pentru modificări de dezvoltare, actualizări ale CRM pentru vânzări, oferte noi, PR și multe altele.


Conduci o agenție de marketing digital?

Obțineți control asupra datelor dvs., atribuiți adnotări pe site-uri web și înțelegeți datele clientului dvs. într-o vizualizare. De exemplu, dacă derulați mai multe conturi, este aproape imposibil să vă amintiți toate modificările și campaniile; adăugați adnotări Google Analytics pentru a înțelege analizele.

6 views
bottom of page