top of page
Search
  • Fernando ferideses@hotmail.com

La millor solució per a anotacions a GA4

Updated: Jun 2, 2022



Què ofereix la bola de cristall?

A Crystal Ball, ajudem les empreses a treure el màxim profit dels seus esforços i operacions de màrqueting de Google Analytics. La integració de les estadístiques de Crystal Ball a les vostres anotacions de Google Analytics, GA4, Universal Analytics, Google Ads o Google Data Studio ajuda l'equip a utilitzar l'atribució de màrqueting i a automatitzar les anotacions al seu avantatge.

Utilitzeu les anotacions de Google Analytics

Descobriu com el punt de contacte dels visitants afecta el trànsit i les conversions del vostre lloc web. Crystal Ball mostra els contextos que influeixen en les decisions del vostre comprador potencial. Això ajuda a prendre una decisió informada sobre la vostra estratègia de màrqueting empresarial.

Descobriu informació vital

Entendre els informes de Google Analytics 4, Google Ads i Google Data Studio mai ha estat tan fàcil. Aprèn detalls de màrqueting que canvien el joc amb només uns quants clics. A més, la nostra eina permet als usuaris exportar anotacions d'Universal Analytics a GA4. Per tant, mai perdreu les vostres idees antigues essencials.

Admet la integració amb altres aplicacions

Entenem que diverses empreses utilitzen aplicacions diferents segons les seves necessitats empresarials i els objectius de màrqueting. Així, Crystal Ball admet més de 4000 aplicacions a través de Zapier. Això permet als usuaris afegir anotacions a les seves campanyes publicitàries sense esforç.

Automatitzeu les anotacions per a diverses actualitzacions

Des de la classificació de paraules clau, els canvis d'anuncis, el seguiment del lloc web i les mencions a les xarxes socials, des de les actualitzacions de Google fins a les vacances o el Black Friday, les anotacions de Crystal Ball garanteixen que el vostre equip no es perdi actualitzacions importants. A més, una anotació automatitzada de Google Analytics 4 proporciona una contextualització adequada de les dades i la documentació dels esdeveniments crítics.

Estigueu al dia

El nostre equip vol garantir que els nostres clients no es perdin mai les dates per promocionar els seus serveis i productes, l'actualització de Google, les alertes de posicions i canvis de rànquing de llocs web, apagaments de llocs web, etc. Per això, tenim les notificacions integrades amb anotacions automàtiques per a GA4. Manteniu-vos actualitzat.

Treball en equip

Deixa que el teu equip contribueixi i tingui una imatge general. Simplement connecteu Github per als canvis de desenvolupament, les actualitzacions del vostre CRM per a vendes, ofertes noves, relacions públiques i molt més.


Tens una agència de màrqueting digital?

Aconsegueix el control de les teves dades, assigna anotacions per llocs web i entén les dades del teu client en una visualització. Per exemple, si teniu diversos comptes, és gairebé impossible recordar tots els vostres canvis i campanyes; afegiu anotacions de Google Analytics per entendre l'anàlisi.

5 views
bottom of page