top of page
Search
  • Writer's pictureCrystal Ball

Najlepšie riešenie pre anotácie v GA4

Updated: May 31, 2022



Čo ponúka krištáľová guľa?

V Crystal Ball pomáhame firmám vyťažiť to najlepšie z ich úsilia a marketingových operácií v službe Google Analytics. Integrácia štatistík Crystal Ball do vašich anotácií Google Analytics, GA4, Universal Analytics, Google Ads alebo Google Data Studio pomáha tímu využívať marketingovú atribúciu a automatizovať anotácie vo svoj prospech.

Použite anotácie Google Analytics

Zistite, ako kontaktný bod návštevníkov ovplyvňuje návštevnosť vášho webu a konverzie. Krištáľová guľa ukazuje ovplyvňujúce kontexty pri rozhodovaní vášho potenciálneho kupujúceho. Pomôže vám to urobiť informované rozhodnutie o vašej obchodnej marketingovej stratégii.

Objavte dôležité informácie

Pochopenie prehľadov Google Analytics 4, Google Ads a Dátového štúdia Google nebolo nikdy jednoduchšie. Naučte sa marketingové podrobnosti, ktoré menia hru, pomocou niekoľkých kliknutí. Náš nástroj navyše umožňuje používateľom exportovať anotácie z Universal analytics do GA4. Takže nikdy nestratíte svoje dôležité staré poznatky.

Podporuje integráciu s inými aplikáciami

Chápeme, že rôzne firmy využívajú rôzne aplikácie v závislosti od svojich obchodných potrieb a marketingových cieľov. Crystal Ball teda podporuje viac ako 4000 aplikácií cez Zapier. To umožňuje používateľom bez námahy pridávať anotácie do svojich reklamných kampaní.

Automatizujte anotácie pre viaceré aktualizácie

Od hodnotenia kľúčových slov, zmien reklám, monitorovania webových stránok a zmienok na sociálnych médiách, od aktualizácií Google po sviatky alebo Čierny piatok, anotácie z krištáľovej gule zaistia, že váš tím nezmeškáte dôležité aktualizácie. Okrem toho automatická anotácia služby Google analytics 4 poskytuje správnu kontextualizáciu údajov a dokumentáciu kritických udalostí.

Zostaňte v obraze

Náš tím chce zabezpečiť, aby naši klienti nikdy nezmeškali termíny propagácie ich služieb a produktov, aktualizácie Google, upozornenia na zmeny pozícií a hodnotení na webe, výpadky webu atď. Preto máme upozornenia integrované s automatickými anotáciami pre GA4. Zostaňte informovaní.

Tímová práca

Umožnite svojmu tímu prispieť a získať celkový obraz. Jednoducho pripojte Github pre zmeny vo vývoji, aktualizácie CRM pre predaj, nové ponuky, PR a ďalšie.


Prevádzkujete digitálnu marketingovú agentúru?

Získajte kontrolu nad svojimi údajmi, priraďte anotácie webovým stránkam a pochopte údaje svojho klienta v zobrazení. Ak napríklad prevádzkujete viacero účtov, je takmer nemožné zapamätať si všetky zmeny a kampane. pridajte anotácie služby Google Analytics, aby ste porozumeli analytike.

21 views
bottom of page