top of page
Search
  • Writer's pictureCrystal Ball

Η καλύτερη λύση για σχολιασμούς στο GA4

Updated: Jun 2, 2022



Τι προσφέρει η Κρυστάλλινη Μπάλα;

Στο Crystal Ball, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν στο έπακρο την προσπάθεια και τις λειτουργίες μάρκετινγκ στο Google Analytics. Η ενσωμάτωση πληροφοριών Crystal Ball στους Σχολιασμούς του Google Analytics, στο GA4, στο Universal Analytics, στο Google Ads ή στο Google Data Studio βοηθά την ομάδα να χρησιμοποιήσει την απόδοση μάρκετινγκ και να αυτοματοποιήσει τους σχολιασμούς προς όφελός της.

Χρησιμοποιήστε τους σχολιασμούς του Google Analytics

Μάθετε πώς το σημείο επαφής των επισκεπτών επηρεάζει την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές του ιστότοπού σας. Το Crystal Ball δείχνει τα περιβάλλοντα που επηρεάζουν τις αποφάσεις του πιθανού αγοραστή σας. Αυτό βοηθά στη λήψη μιας τεκμηριωμένης απόφασης σχετικά με τη στρατηγική μάρκετινγκ της επιχείρησής σας.

Ανακαλύψτε ζωτικής σημασίας πληροφορίες

Η κατανόηση των αναφορών του Google Analytics 4, του Google Ads και του Google Data Studio δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Μάθετε λεπτομέρειες μάρκετινγκ που αλλάζουν το παιχνίδι με λίγα μόνο κλικ. Επιπλέον, το εργαλείο μας επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν σχολιασμούς από το Universal analytics στο GA4. Έτσι, δεν χάνετε ποτέ τις βασικές παλιές σας γνώσεις.

Υποστηρίζει την ενοποίηση με άλλες εφαρμογές

Κατανοούμε ότι διάφορες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με τις επιχειρηματικές τους ανάγκες και τους στόχους μάρκετινγκ. Έτσι, το Crystal Ball υποστηρίζει περισσότερες από 4000 εφαρμογές μέσω του Zapier. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέτουν σχολιασμούς στις διαφημιστικές τους καμπάνιες χωρίς κόπο.

Αυτοματοποιήστε τους σχολιασμούς για πολλαπλές ενημερώσεις

Από την κατάταξη λέξεων-κλειδιών, τις αλλαγές διαφημίσεων, την παρακολούθηση ιστοτόπων και τις αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις ενημερώσεις Google έως τις αργίες ή τη Μαύρη Παρασκευή, οι σχολιασμοί Crystal Ball διασφαλίζουν ότι η ομάδα σας δεν θα χάσει σημαντικές ενημερώσεις. Επιπλέον, ένας αυτοματοποιημένος σχολιασμός Google analytics 4 παρέχει τη σωστή προσέγγιση των δεδομένων και την τεκμηρίωση κρίσιμων γεγονότων.

Μείνετε ενημερωμένοι

Η ομάδα μας θέλει να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας δεν θα χάνουν ποτέ τις ημερομηνίες για την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, ενημέρωση Google, ειδοποιήσεις για αλλαγές θέσεων και ταξινομήσεων ιστοτόπων, διακοπές λειτουργίας ιστότοπων κ.λπ. Επομένως, έχουμε ενσωματωμένες ειδοποιήσεις με αυτοματοποιημένους σχολιασμούς για το GA4. Μείνετε ενημερωμένοι.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Επιτρέψτε στην ομάδα σας να συνεισφέρει και να αποκτήσει τη μεγάλη εικόνα. Απλώς συνδέστε το Github για αλλαγές ανάπτυξης, ενημερώσεις για το CRM για πωλήσεις, νέες προσφορές, PR και πολλά άλλα.


Διαχειρίζεστε ένα Digital Marketing Agency;

Αποκτήστε τον έλεγχο των δεδομένων σας, εκχωρήστε σχολιασμούς ανά ιστότοπους και κατανοήστε τα δεδομένα του πελάτη σας σε μια προβολή. Για παράδειγμα, εάν εκτελείτε πολλούς λογαριασμούς, είναι σχεδόν αδύνατο να θυμάστε όλες τις αλλαγές και τις καμπάνιες σας. προσθέστε σχολιασμούς google analytics για να κατανοήσετε τα αναλυτικά στοιχεία.

7 views
bottom of page