top of page
Search
  • Writer's pictureCrystal Ball

Най-доброто решение за анотации в GA4

Updated: Jun 2, 2022



Какво предлага Crystal Ball?

В Crystal Ball помагаме на бизнеса да извлече най-доброто от усилията си в Google Анализ и маркетинговите операции. Интегрирането на прозрения Crystal Ball във вашите пояснения в Google Analytics, GA4, Universal Analytics, Google Ads или Google Data Studio помага на екипа да използва маркетинговото приписване и да автоматизира анотациите в своя полза.

Използвайте анотациите на Google Analytics

Научете как точката за контакт на посетителите влияе върху трафика и реализациите на вашия уебсайт. Crystal Ball показва влияещите контексти в решенията на вашия потенциален купувач. Това помага да вземете информирано решение относно вашата бизнес маркетингова стратегия.

Открийте жизненоважна информация

Разбирането на отчетите за Google Анализ 4, Google Ads и Google Data Studio никога не е било по-лесно. Научете променящи играта маркетингови подробности само с няколко щраквания. Нещо повече, нашият инструмент позволява на потребителите да експортират пояснения от Universal analytics към GA4. Така че никога не губите основните си стари прозрения.

Поддържа интеграция с други приложения

Разбираме, че различните фирми използват различни приложения в зависимост от техните бизнес нужди и маркетингови цели. По този начин Crystal Ball поддържа повече от 4000 приложения чрез Zapier. Това позволява на потребителите да добавят пояснения към своите рекламни кампании без усилие.

Автоматизирайте поясненията за множество актуализации

От класиране на ключови думи, промени в рекламите, наблюдение на уебсайтове и споменавания в социалните медии, от актуализации на Google до празници или Черен петък, поясненията на Crystal Ball гарантират, че екипът ви няма да пропусне важни актуализации. В допълнение, автоматизирана анотация на Google Analytics 4 осигурява подходяща контекстуализация на данните и документиране на критични събития.

Бъдете актуални

Нашият екип иска да гарантира, че нашите клиенти никога не пропускат датите за популяризиране на техните услуги и продукти, актуализация на Google, сигнали за позиции и промени в класирането на уебсайтове, прекъсвания на уебсайтове и т.н. Ето защо имаме известия, интегрирани с автоматизирани пояснения за GA4. Бъдете в течение.

Съвместна дейност

Позволете на вашия екип да допринесе и да получите голямата картина. Просто свържете Github за промени в разработката, актуализации на CRM за продажби, нови оферти, PR и други.


Управлявате ли агенция за дигитален маркетинг?

Получете контрол върху данните си, задайте пояснения по уебсайтове и разберете данните на клиента си в изглед. Например, ако използвате няколко акаунта, е почти невъзможно да запомните всичките си промени и кампании; добавете анотации за google analytics, за да разберете анализа.

3 views
bottom of page